Huwelijk

Alvast proficiat met jullie nakende huwelijk.

Het is een prachtige dag om nooit te vergeten en die mag zeker op de gevoelige plaat vastgelegd worden !

Een fotograaf met een ruime ervaring geeft zeker een geruststelling. Twee fotografen met een creatieve kijk zijn een absolute meerwaarde.

We komen graag op voorhand kennis met jullie maken en wat meer uitleg geven.

Boek zeker op tijd, de gangbare termijn is 3 tot 12 maanden op voorhand, zo bent u zeker dat we ook beschikbaar zijn.

Contact : mail : michel_nulens@hotmail.com of via telefoon : 0032(0)486217105

 

Een huwelijksreportage kan reeds voor 300 euro (max 3u)

 

         fotographer Michel Nulens354Michel Nulens (551)img_8894-2

         B 7Michel Nulens (357)Michel Nulens (339)

 

Er is ook de mogelijkheid om vooraf een love-shoot te boeken. Dan hebben jullie al een idee hoe de samenwerking met ons verloopt. Indien jullie een love-shoot en huwelijksreportage samen boeken, krijgt u 30 % korting op de love-shoot.

Een love shoot is een shoot samen met uw partner. U kan geheel vrijblijvend kiezen wat u wenst. De reportage heeft een romantische invulling. Heeft u ideeën, laat ze ons gerust weten, wij proberen ze mogelijk te maken.

Nu dat jullie verloofd zijn, wil je misschien jouw parnter eens verrassen. Een boudoir shoot kan een heel leuk cadeau zijn. Die kan u ook samen doen.

Een love shoot heeft u aan 150 euro, met 30 % korting is dat 105 euro. Een love shoot kan zowel in de studio als op locatie.

Een boudoirshoot heeft u vanaf 175 euro. Boek je een boudoir shoot en een huwelijksreportage samen, ook dan krijgt u 30 % korting.

Een huwelijks reportage kan reeds vanaf 300 euro. Wenst u ons een dagperiode dan is het 800 euro. Vraag vrijblijvend naar het tarief voor uw huwelijksreportage.

 

 

Huwelijksfotograaf Huwelijksfotograaf Huwelijksfotograaf Huwelijksfotograaf Huwelijksfotograaf Huwelijksfotograaf