About Us

 

 Michel Nulens 10 januari 1969

Opleiding :

  • Wiskunde wetenschappen/ biotechnieken.
  • Meteorologie
  • Academie Heusden-Zolder
  • SASK Hasselt

Huidige beroepen : Meteoroloog (Senior Forecaster)

Free lance fotograaf

Mede zaakvoerder modellenbureau Real Looks.

Auteur van de boeken

- "A ray of light"  (fotoboek)

- "Emotion"  (fotoboek)

-"El Somiador"  (roman) 

Dit sprankelend duo heeft de handen in mekaar geslaan om samen het beste te geven op het vlak van fotografie.
Kunst met de grote letter K zit beiden in het bloed.
Van tekenen naar schilderen en dan naar fotografie. Een evolutie van 20 jaar kunstacademie maakte van Michel een begenadigd beeldenvastlegger. Vandaar ook de voorkeur voor het wat meer artistiekere werk.

Aniek, ondernemend, creatief en open-minded maakt al van kindsbeen af portretten op papier. Met een uitzonderlijk talent in het vastleggen van mensen op papier, was de stap al vlug gezet om dit ook met de camera te doen.

Het sprankelend duo deelt dezelfde visie, is bijzonder creatief, maar hebben toch een eigen kijk op hun werk.

Als man en vrouw delen ze dezelfde passie. Fotografie zowel op locatie met natuurlijk licht als in de studio met softboxen komt aan de orde.

Fotografie is niet enkel op het knopje drukken, maar is vooral creatief bezig zijn, begeleiden met de poses en creatief invullen van licht en schaduw. Natuurlijk worden de foto's ook bewerkt.

Fotograferen is voor beiden steeds met veel passie en oog voor detail. Het is niet enkel een foto maken, maar ook begeleiden tot leuke en creatieve poses, met de nodige vrijheid voor eigen inbreng.

 

Michel is afgestudeerd met onderscheiding in de specialisatie fotografie met een eindwerk over het gebruik van natuurlijk daglicht bij low-key en high-key fotografie. Een diploma, een boek over dit werk en een expositie waren het resultaat. Aniek heeft het vak geleerd met Michel als mentor, waarbij haar eigen inbreng steeds van belang is.

  Fotografie


Met veel enthousiasme is fotografie een passie geworden.


Landschap, urban, model, portret, natuur..... van alles wat je tegenkomt is wel een interessant beeld te maken, zolang het maar de moeite voor jezelf is.

We zijn vooral gespecialisseerd in  het fotograferen van mensen. Alle categorieën komen hierbij aan bod, waarbij we zeker kunnen meehelpen om tot interessante poses te komen.


Het menselijk contact is erg belangrijk. Zowel voor wie voor als achter de camera staat of wie later de foto's bekijkt moet het een aangename ervaring zijn.