About Me

 

 Michel Nulens 10 januari 1969

Opleiding :

  • Wiskunde wetenschappen/ biotechnieken.
  • Meteorologie
  • Academie Heusden-Zolder
  • SASK Hasselt

Huidige beroepen : Meteoroloog (Senior Forecaster)

Free lance fotograaf

Mede zaakvoerder modellenbureau Real Looks.

Auteur van de boeken

- "A ray of light"  (fotoboek)

- "Emotion"  (fotoboek)

-"El Somiador"  (roman) 

Van tekenen naar schilderen en dan naar fotografie. Een evolutie van 20 jaar kunstacademie. Vandaar ook mijn voorkeur voor het wat meer artistiekere werk.

Ondertussen van liefhebber overgegaan tot free-lance in bijberoep. Zowel met natuurlijk licht werken als met softboxen is mijn specialiteit.

Fotografie betekent voor mij niet enkel op het knopje drukken, maar is vooral creatief bezig zijn, begeleiden met de poses en creatief invullen van licht en schaduw. Natuurlijk worden de foto's ook bewerkt.

Fotograferen doe ik zowel in de studio als op locatie en steeds met veel passie en oog voor detail. Ik maak niet enkel een foto, ik begeleid je ook tot een leuke en creatieve pose met de nodige vrijheid voor eigen inbreng. Ik werk zowel betalend als op tfp (als het een meerwaarde voor mijn portfolio is).

 

 

Afgestudeerd met onderscheiding in de specialisatie fotografie met een eindwerk over het gebruik van natuurlijk daglicht bij low-key en high-key fotografie. Een diploma, een boek over dit werk en een expositie waren het resultaat.

  Fotografie


Met veel enthousiasme is fotografie een passie geworden.


Landschap, urban, model, portret, natuur..... van alles wat je tegenkomt is wel een interessant beeld te maken, zolang het maar de moeite voor jezelf is.

Uiteindelijk heb ik me vooral toegelegd op het fotograferen van mensen. Alle categorieën komen hierbij aan bod, waarbij ik zeker kan meehelpen om tot interessante poses te komen.


Het menselijk contact is erg belangrijk. Zowel voor wie voor als achter de camera staat of wie later de foto's bekijkt moet het een aangename ervaring zijn.