About us

                                              Fotografen Aniek & MichelMichel Nulens 10 januari 1969

Opleiding :

  • Wiskunde wetenschappen/ biotechnieken.
  • Meteorologie
  • Academie Heusden-Zolder
  • SASK Hasselt

Huidige beroepen : Free lance Meteoroloog
Free lance fotograaf
Auteur van de boeken
- "A ray of light"  (fotoboek)
- "Emotion"  (fotoboek)
-"El Somiador"  (roman) 

Zowel prive als professioneel vormen we een sprankelend duo. Ieder met zijn/haar creatieve inbreng. Soms verschillen we van mening, maar meestal zijn we het eens met elkaar en samen maken we prachtige resultaten, waar we zelf ook fier op zijn.

 

Kunst met de grote letter K zit Michel in het bloed.
Van tekenen naar schilderen en dan naar fotografie. Een evolutie van 20 jaar kunstacademie maakte van Michel een begenadigd beeldenvastlegger. Vandaar ook de voorkeur voor het wat meer artistiekere werk.

Creativiteit is de lijfspreuk voor Aniek. Aniek is autodidact in het tekenen. Ze kan fantastische portretten neerzetten met enkel een potlood in haar hand. Toen ze Michel leerde kennen, sloeg al vlug de vonk van de fotografie over en ondertussen staat ze haar 'mannetje' zowel voor als achter de camera.

 

Creatief en open-minded zijn de sleutelwoorden voor ons werk.

Fotografie zowel op locatie met natuurlijk licht als in de studio met softboxen komt aan de orde.

Fotografie is niet enkel op het knopje drukken, maar is vooral creatief bezig zijn, begeleiden met de poses en creatief invullen van licht en schaduw. Natuurlijk worden de foto's ook bewerkt. Er wordt ook steeds rekening gehouden met de wensen en verlangens van wie we fotograferen.

Fotograferen is voor ons steeds met veel passie en oog voor detail. Het is niet enkel een foto maken, maar ook begeleiden tot leuke en creatieve poses, met de nodige vrijheid voor eigen inbreng.

 

Michel is afgestudeerd met onderscheiding in de specialisatie fotografie met een eindwerk over het gebruik van natuurlijk daglicht bij low-key en high-key fotografie. Een diploma, een boek over dit werk en een expositie waren het resultaat.

Aniek heeft de kneepjes van fotografie geleerd onder begeleiding van Michel.

  Fotografie


Met veel enthousiasme is fotografie een passie geworden.


Landschap, urban, model, portret, natuur..... van alles wat je tegenkomt is wel een interessant beeld te maken, zolang het maar de moeite voor jezelf is.

We zijn vooral gespecialisseerd in  het fotograferen van mensen en bedrijven. Alle categorie├źn komen hierbij aan bod, waarbij we zeker kunnen meehelpen om tot interessante poses te komen.

 

We hebben al heel mooie resultaten van ons werk gezien bij klanten die de foto's in het groot hadden uitgeprint en aan de muur gehangen. Zeker iets om trots op te mogen zijn.


Wij fotograferen met een canon 5D mark II en een canon 5D mark IV

         H 3

       

          Aniek Wati

          Opleiding : Psychologie/Rechten
          Huidige beroepen : bediende,
                                       free lance fotograaf