B.E.A.R

                                            B.E.A.R-Photografie

                                                                               

                                                                           Boudoir. Erotic.Art - Photography

Je wilt graag sensuele foto’s van jezelf of je wilt je vriend of je vriendin verrassen met een sensuele reeks. Je kan de reportage samen doen of in het bijzijn van of je doet hem liever alleen om achteraf als cadeau te geven. Maten en gewichten spelen een niet zo grote rol, iedereen kan mooi op de foto. Ook oudere mensen staan vaak prachtig op de foto, er is geen leeftijdsgrens op, wel een minimumgrens...je moet minsten 18 jaar zijn.

Hoe sensueel je de foto's wenst, kies je uiteraard zelf, niets moet, alles mag. Met een deskundige begeleiding stel ik je helemaal op je gemak en zorgen we voor mooie resultaten.

Deze soort reportages kunnen in de studio gebeuren, bij uw thuis, buiten in de natuur of op locatie.

De kleding hoeft niet enkel uit lingerie te bestaan. Vaak zijn andere accesoires ook mooi om te gebruiken : zoals een badpak, bikini, body's, topjes, nachthemdje, een hemd van je man of vriend, kousen jartellen, handschoenen, handdoek..... In de studio is er een weinig kledij aanwezig, die je kan gebruiken. Lingerie is er echter niet om hygienische redenen....

Boudoir :

Boudoir is niet zomaar een fotoshoot in lingerie. Het is veel meer dan dat. Het is een stijlvolle weergave van je sensuele ik. Hierbij gaan we je mooiste kanten benadrukken op een artistieke manier. Misschien ben je wat nerveus bij de gedachte aan een boudoir fotoshoot, maar je zal zien dankzij de ervaring en goede begeleiding, zijn de zenuwen zo verdwenen en maken we er een geweldige ervaring van.

De studio is warm en er zijn voldoende attributen aanwezig. Uw huis is een comfortabele omgeving en u zal zich zeker op uw gemak voelen.  In de natuur of in water is wat extremer en meer gedurfd, maar geeft zeker en vast ook bijzonder leuke resultaten. U kan ook een luxe hotelkamer boeken. Een luxueuze fotoshoot geeft ook bijzonder mooi. Wij komen graag naar uw gekozen plek om foto’s te maken. Je kan er dan meteen ook een uitstapje van maken voor jullie beiden.

Je kan de foto’s ook laten bundelen in een fotoboek. Dat is een heel leuk cadeau voor je partner of jezelf.
Een fotoboek heb je al vanaf 150 euro.

 

Artistiek naakt :

Waarom naakt : naakt is tijdloos en van alle tijden, de vormen van het lichaam komen altijd prachtig uit voor de lens. Mannen zijn vaak trots op hun vrouwen en kijken graag naar hun allerliefste. De fotograaf verstaat de kunst om de vrouw zo elegant, teder en sensueel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen.

Omgekeerd, vrouwen zijn ook trots op hun mannen en vinden het leuk om naar hem te kijken op een andere manier dan in het dagelijkse leven. Het mannelijk lichaam kan schitterend uitkomen voor de camera, maar heeft een andere benadering nodig dan het vrouwelijk lichaam. Kracht en speels zijn hierbij de sleutelwoorden.

Wat als je beiden combineert ? Dan krijg je een afgewerkt plaatje met senualiteit en kracht, waar jullie als duo op schitteren. Laat deze dan zeker uitvergroten en de foto zal absoluut niet misstaan op een plekje aan de muur in de slaapkamer.

Je kan artistiek naakt ook combineren met een (weinig) kleding uiteraard of het kan ook bedekt naakt zijn.

Een accademische opleiding van 6 jaar met als specialisatie het naakte lichaam, staan niet alleen garant voor kwalitatieve foto’s, maar ook voor de juiste invalshoek. Uiteraard luisteren we ook steeds naar jullie wensen.

 

Erotische fotografie : sensualiteit, spanning, 50 shades of grey....het mag dat tikkeltje meer zijn.

Alleen of samen met je partner, jij bepaalt wat kan en mag. We spreken op voorhand af (mail of telefoon) wat u wenst van de fotoshoot en bekijken de mogelijkheden...en die mogelijkheden zijn erg ruim.

 

Foto's van deze thema's kan u terugvinden in de galerij.