Huwelijk

Alvast proficiat met jullie nakende huwelijk.

Het is een prachtige dag om nooit te vergeten en die mag zeker op de gevoelige plaat vastgelegd worden !

Een fotograaf met een ruime ervaring geeft zeker een geruststelling. Een fotograaf met een creatieve kijk is een absolute meerwaarde.

Onze werkwijze is zo dat u indien u over 5,10 of 20 jaar de foto's bekijkt, u de emotie en het gevoel van deze speciale dag herbeleeft.

We komen graag op voorhand kennis met jullie maken en wat meer uitleg geven.

Boek zeker op tijd, de gangbare termijn is 3 tot 12 maanden op voorhand, zo bent u zeker dat we ook beschikbaar zijn.

Contact : mail : michel_nulens@hotmail.com of via telefoon : 0486217105 (Bel je vanuit Nederland vergeet dan niet eerst 0032 ervoor te zetten)

 

Een huwelijksreportage kan reeds voor 450 euro (max 3 u)

 

         fotographer Michel Nulens354trouw img_8894-2E 14img_7105-3

         Michel Nulens (357)Michel Nulens (339)Michel Nulens (551)img_5774fotographer Michel Nulens325

 

Er is ook de mogelijkheid om vooraf een love-shoot te boeken. Dan hebben jullie al een idee hoe de samenwerking met ons verloopt. Indien jullie een love-shoot en huwelijksreportage samen boeken, krijgt u 30 % korting op de love-shoot.

Een love shoot is een shoot samen met uw partner. U kan geheel vrijblijvend kiezen wat u wenst. De reportage heeft een romantische invulling. Heeft u idee├źn, laat ze ons gerust weten, wij proberen ze mogelijk te maken.

Nu dat jullie verloofd zijn, wil je misschien jouw parnter eens verrassen. Een boudoir shoot kan een heel leuk cadeau zijn. Die kan u ook samen doen.

Een love shoot heeft u aan 160 euro, met 30 % korting is dat 112 euro. Een love shoot kan zowel in de studio als op locatie.

Een boudoirshoot heeft u vanaf 185 euro. Boek je een boudoir shoot en een huwelijksreportage samen, ook dan krijgt u 30 % korting.

Een huwelijksreportage kan reeds vanaf 450 euro. Wenst u ons een dagperiode (tot en met de openingsdans) dan is het 900 euro.

Een album kan vanaf 250 euro (80 foto's). Vraag vrijblijvend naar het tarief voor uw persoonlijke huwelijksreportage.

 

 

Huwelijksfotograaf, huwelijk, trouw, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf, huwelijk, trouw, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf, huwelijk, trouw, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf, huwelijk, trouw, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf, huwelijk, trouw, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf, huwelijk, trouw, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf, huwelijk, trouw, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf,huwelijksfotograaflimburg, huwelijksfotograafbelgie, huwelijksfotograafbelgie