Review's

Reviews

Huwelijk

Hey Michel! Nog eens dankjewel om ons een hele dag te vergezellen. We zijn heel erg blij dat jullie de foto's genomen hebben, voelden ons echt op ons gemak.
En wauw, wauw wauw.... Wat een hoeveelheid foto's.... Wat een prachtige herinneringen. Geen ander woord voor: fantastisch.
We gaan wel enkele dagen nodig hebben om alle foto's te bekijken. Een oprechte dankjewel. Vanuit ons hart.

Nikita & Kenny

 

Dag Michel,

Heel erg bedankt voor de foto's.
Zo leuk in de verschillende filters!
Amai ik krijg keuze stress van al die mooie foto’s :D 

Yfke

 

Dag Michel,
We zijn echt blij dat jij en je zoon ons huwelijk gefotografeerd hebben. We hadden helemaal niet het gevoel dat jullie er constant waren.

De foto's zijn heel spontaan en oprecht en op het juiste moment gemaakt. Ook super dat jullie ons toch wat begeleiden bij de huwelijksreportage, want we hadden helemaal geen idee hoe we moesten staan op de foto en het leukste is, dat je niet kan zien dat we begeleid werden. 

Chapeau voor jou en je zoon!

 

Boudoir 

Een heel toffe ervaring en hoewel ik wat stress had voor dit soort reportage, was die na 5 min al helemaal verdwenen. 
Bedankt om me zo op mijn gemak te stellen.

Ik wou dit graag als cadeau voor mijn man doen. Had het al zo vaak uitgesteld, maar nu dan toch doorgezet. Wat was het een leuke ervaring en zo mooie foto's. Heel erg bedankt!

 

Jij weet echt mensen op hun gemak te stellen, bedankt hiervoor, want ik had echt veel zenuwen. En de resultaten mogen er zeker zijn! 

 

Portfolio

Zoveel creativiteit en verschillende poses en toch lijkt het allemaal spontaan. Bedankt voor de superbegeleiding en de mooie resultaten!

 

Kinderen

Je kan duidelijk zien dat je zelf ook kinderen hebt. Met wat een gemak krijg je ze voor de camera. Onze Bram is normaal heel verlegen, maar op de foto's zie je er niets van en na een paar minuten kwam hij helemaal los. 

Bedankt Michel!

 

Onze 5 kinderen op foto krijgen is voor mij altijd een hele opgave. Wat fijn dat het bij jou wel lukte en ze waren helemaal gek van de grote stoel en het groot kussen. De resultaten spreken voor zich. Bedankt!