Tips and tricks

Kan je een fotoshoot voorbereiden ?
Jazeker dat kan hoor, voor een geslaagde fotoshoot is het zelfs aan te raden.

Een fotoshoot, hoe begin je eraan ?
Zelf wat voorbeelden zoeken, brengt vaak nog meer inspiratie met zich mee. Het internet bulkt van de foto’s, pinterest, instagram of op de website van de fotograaf.
Is het te moeilijk om voorbeelden te vinden, geen probleem, stuur een mailtje met uw ideeën en we zorgen wel dat het uitgewerkt wordt.
Expressies (emotie) kunnen zeker voor de spiegel geoefend worden.
Weet je wat je ongeveer wenst, dan is het moment daar om contact op te nemen : michel_nulens@hotmail.com  of via telefoon : 0486.217.105

Proficiat u heeft een fotoshoot geboekt en.....wat nu ?
Kom ontspannen naar de fotoshoot. Leg de dag voordien je spullen klaar en zorg dat je uitgeslapen bent. Eet (lichte maaltijd) 2u voor de shoot en drink voldoende. Flauwvallen is niet goed.
Wordt de fotoshoot met een baby gedaan, zorg dat het een rustige dag is. Ben je zelf rustig, dan zal ook de baby dat zijn, ben je nerveus, jouw baby zal dit overnemen.
Plan bij kinderen de fotoshoot op een dag dat het minder druk is. Een woensdag, tijdens het weekend of een vrije dag van school.
Ga je voor boudoir, artistiek of erotisch. Doe geen spannende kleding aan. Alles met elastieken is te vermijden. Dat geeft immers strepen op de huid. Ook een slip of bh laten sporen na.

En dan sta je voor de camera.....
Heb je geen ervaring met fotoshoots, geen zorgen, wij zijn zowel ervaren met de camera als in het begeleiden tot goede poses. We krijgen heel vaak mensen over de vloer die nog nooit een fotoshoot hebben gedaan, dus don’t worry, het komt wel goed.
Is het te koud, te warm of vind je iets minder leuk. Vertel het ons, wij proberen het zo aangenaam mogelijk voor jou/jullie te maken.

Zo de fotoshoot is achter de rug. Na ongeveer een week ontvang je een mailtje van wetransfer met de foto's. Heb je niets ontvangen, stuur even een berichtje, waarschijnlijk is het wat druk geweest, maar dan kunnen we u op de hoogte houden. Zit je nog met vragen, stel ze gerust, we zijn er voor jullie !

 

 

 

fotoshoot, fotoreportage, fotograaf, fotografen, kadobon, cadeaubon, limburg, belgië, fotoshoots, fotoreportages