Zwanger-kinderen

Kinderen, klein, groot, heel groot...onschuldig, stoer, kwajongen....

We hebben een ruime ervaring in het fotograferen van kinderen, van newborn tot baby, van jongeren tot jong volwassenen

Kies je graag zelf een thema, laat het ons weten, wij kunnen erg veel uitwerken.

 

Zwangerschap

Er groeit iets in je buik en je wilt dat graag vereeuwigen. Het is een periode om nooit te vergeten en een mooie herinnering kan door foto’s verkregen worden. Er zijn veel manieren om de nakende geboorte aan te kondigen. Vrolijk, grappig, maar zeker ook sereen en liefdevol. Emotie is hier zeker een belangrijk item. Een artistiekere uitwerking is ook mogelijk. Of je doet ze allemaal....en uiteraard kan dat ook samen met je partner.

Deze shoot kan zowel in de studio als op locatie doorgaan. In het water geeft ook heel mooi of bij zonsondergang....

 img_776820img_7914101zwanger outdoor

Baby /newborn

De spontaniteit van de kleinsten is bijzonder leuk om op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit doen we graag en met het nodige geduld.

Moet het zijn dat de baby nu net een huildagje heeft, geen zorgen, we spreken een nieuwe datum af, zonder extra kosten. Is de fotoshoot op locatie, dan vragen we enkel om de km te vergoeden, maar u moet niet extra betalen voor de uitgestelde fotoshoot.

Neem tijdens de fotoshoot rustig uw tijd om de baby om te kleden, we zijn het gewoon. Ook mag u actief meehelpen, als de baby jouw gekke bekken ziet, zal er ongetwijfeld een glimlach verschijnen. Kom gerust achter de fotograaf staan en probeer de baby zijn/haar aandacht te trekken. De ogen kijken dan alvast richting de lens.

Er zijn enkele attributen aanwezig in de studio, maar u mag zelf ook wat meebrengen, een dekentje, een speciale knuffel, andere kleren.....

Wilt u geregeld uw baby laten fotograferen, de volgende keer dat u komt voor een fotoshoot krijgt u 10 % korting. Laat even weten dat u al eens langs geweest bent.

 img_1739-3img_9954-2img_1838-2206204

Kinderen

Kinderen zijn heel inventief en vinden een fotoshoot vaak heel leuk om te doen. Soms hebben ze speciale wensen of erg leuke ideeën, vraag het aan hun en vraag aan de fotograaf op voorhand of  het mogelijk is. Te veel verschillende thema’s en outfits werken niet zo goed. Maar een 3 tal verschillende outfits en thema’s werken uitstekend. Er is ook ruimte voorzien om zich om te kleden.

De fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie doorgaan.

 404212421412420

zwangerschapsfotoshoot, newborn fotoshoot, baby fotoshoot, kinderen fotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, newborn fotoshoot, baby fotoshoot, kinderen fotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, newborn fotoshoot, baby fotoshoot, kinderen fotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, newborn fotoshoot, baby fotoshoot, kinderen fotoshoot,