B.E.A.R

                                            B.E.A.R-Photografie

                                                                               

                                                                           Boudoir. Erotic.Art - Photography

Je wilt graag sensuele foto’s van jezelf of je wilt je vriend of je vriendin verrassen met een sensuele reeks. Je kan de reportage samen doen of in het bijzijn van of je doet hem liever alleen om achteraf als cadeau te geven.

Hoe sensueel kies je uiteraard zelf, niets moet, alles mag. Met onze deskundige begeleiding stellen we je helemaal op je gemak en zorgen we voor mooie resultaten.

Deze soort reportages kunnen in de studio gebeuren, bij uw thuis, buiten in de natuur of op locatie.

Boudoir :

De studio is warm en er zijn voldoende attributen aanwezig. Uw huis is een comfortabele omgeving en u zal zich zeker op uw gemak voelen.  In de natuur of in water is wat extremer en meer gedurfd, maar u kan ook een luxe hotelkamer boeken. Een luxueuze fotoshoot geeft ook bijzonder mooi. Wij komen graag naar uw gekozen plek om foto’s te maken. Je kan er dan meteen ook een uitstapje van maken voor jullie beiden.

Je kan de foto’s ook laten bundelen in een fotoboek. Dat is een heel leuk cadeau voor je partner of jezelf.
Een fotoboek heb je al vanaf 120 euro.

 

  Artistiek naakt :

Waarom naakt : naakt is tijdloos en van alle tijden, de vormen van het lichaam komen altijd prachtig uit voor de lens. Mannen zijn vaak trots op hun vrouwen en kijken graag naar hun allerliefste. De fotograaf verstaat de kunst om de vrouw zo elegant, teder en sensueel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen.

Omgekeerd, vrouwen zijn ook trots op hun mannen en vinden het leuk om naar hem te kijken op een andere manier dan in het dagelijkse leven. Het mannelijk lichaam kan schitterend uitkomen voor de camera, maar heeft een andere benadering nodig dan het vrouwelijk lichaam. Kracht en speels zijn hierbij de sleutelwoorden.

Wat als je beiden combineert ? Dan krijg je een afgewerkt plaatje met senualiteit en kracht, waar jullie als duo op schitteren. Laat deze dan zeker uitvergroten en de foto zal absoluut niet misstaan op een plekje aan de muur in de slaapkamer.

Een accademische opleiding van 6 jaar met als specialisatie het naakte lichaam, staan niet alleen garant voor kwalitatieve foto’s, maar ook voor de juiste invalshoek. Uiteraard luisteren we ook steeds naar jullie wensen.

 

Erotische fotografie : sensualiteit, spanning, 50 shades of grey....het mag dat tikkeltje meer zijn.

Alleen of samen met je partner, jij bepaalt wat kan en mag. Op voorhand worden duidelijke afspraken gemaakt.